|| ido:design made easy | last update: 07.01.2011 ||

Produse naturale de slabire
Produse HerbaLife
initiere in programul de slabireproduse de slabitProgram avansat de slabire rapidaPachet complectmentinerea sanatatii
programe slabire ingrasare anticelulita herbalife
formula naturala de ingrasareProgram avansat pentru barbatiechilibru sanatos femeiherbalife nutritiv copiidigestie sanatoasa in fiecare ziSanatatea inimii si a vaselorintarirea sistemului imunitarmentinerea sanatatii corpuluiprogram pentru sportivi

bauturi naturale pentru energizare

Produse cosmetice
ingrijirea optima a tenului cu herbalifeintretine frumusetea si stralucirea parului
parfumuri femei si barbati
controlul natural al greutatii
colaborare wellness cu herbalife
Logo Herbalife

..................................
contacteaza herbalife sanatosi.ro
........................................
administrare produselor Herbalife
AdZone.ro

Distribuitorii Independenti Herbalife sunt intodeauna pregatiti sa iti raspunda intrebarilor !

Va stau la dispozitie la numerele: 021-6734497, 031-4277336, 0743983658, 0726724570

herbalife anticelulita
Evaluare Nutritionala Wellness Completa! Este 100% Gratuita
5
Experti Herbalife
7

Intra in legatura cu Distribuitorii Independenti Herbalife Alina si Victor Baranovschi la numerele de telefon : 021-673.44.97, 031-427.73.36, 0743.98.36.58, 0726.72.45.70.

Evaluare nutritionala wellness 100% GRATUIT si pe yahoo messenger : lambrerom2005 sau scrie-ne la adresa consultant@sanatosi.ro

Despre Evaluarea Nutritionala Wellness Herbalife

2

Stiati ca 75% din problemele de sanatate au legatura directa cu modul incorect de alimentatie, diferite diete, cure de slabire si cu surplusul sau deficitul de greutate?
Stim oare daca obiceiurile noastre de viata si alimentatie, diversele diete de slabit, cure de slabire sau multiplele retete de slabire,  sunt cele corecte si mai ales, ce avem de facut pentru ca sanatatea noastra sa nu fie amenintata?
Stiati ca patologiile cel mai frecvent asociate cu supraponderabilitatea si obezitatea sunt: boli de inima, hipertensiune arteriala, colesterol, diabet, anumite tipuri de cancer, osteoartrita si afectiuni ale vezicii biliare? Urmam diverse diete si cure de slabire. Nu este oare infinit mai bine sa prevenim decat sa suferim ulterior?
Iar ca sa prevenim nu este oare extrem de important sa avem din timp informatiile necesare?
Stiti care este rata metabolica in repaus a corpului dvs - cate calorii ardeti in stare de repaos - astfel incat sa puteti fii in cunostinta de cauza si sa nu depasiti in alimentatia zilnica acest nivel, pentru ca ulterior sa nu cautati diverse diete si cure de slabire ?
V-ar interesa sa stiti care este procentul de grasimi al corpului dvs. si care este indicele masa/corp (BMI - body mass index)  astfel incat intr-o eventuala situatie de risc, fara diete si diverse cure de slabire sa puteti lua masurile necesare de corectie in timp util?
Stiati ca proteinele sunt indispensabile pentru functionarea normala a organismului, dar ca excesul este la fel de daunator ca si deficitul? Sa urmati oare diete si cure de slabire cu proteine? Ati dori sa stiti care este cantitatea zilnica necesara de proteine?
Doriti prin urmare sa aflati mai multe informatii corecte despre ce este bine sau nu sa consumam?
Va doriti sa aflati daca aveti, sau nu, obiceiuri de viata si alimentatie sanatoase si ce anume ar trebui sa faceti pentru a va asigura o nutritie corecta la nivel celular?

IN ACEASTA PERIOADA OFERIM GRATUIT TUTUROR PERSOANELOR INTERESATE CARE LOCUIESC SAU AJUNG IN  BUCURESTI, EVALUAREA STARII DE SANATATE PRIN PRISMA OBICEIURILOR DE VIATA SI ALIMENTATIE !!!

IN PLUS, TOTI CEI CARE PARTICIPA LA ACEST PROIECT AU POSIBILITATEA DE A OFERI CADOU PERSOANELOR DRAGI O EVALUARE NUTRITIONALA DE SANATATE !!!

1
3
Gratuit Evaluare Wellness
4
6

NU RATATI OCAZIA DE A AFLA INFORMATII VITALE PENTRU SANATATEA DVS. SI A CELOR DRAGI SI A PRIMI CADOU O BROSURA EXTREM DE VALOROASA !!!

Formular de programare la evaluarea nutritionala gratuita

Cum ati aflat de Sanatosi.ro
E-mail Address *
Nume si prenume
Localitate si judet
Telefon fix/mobil
Varsta, Inaltime, Greutate
Mesajul dumneavoastra Completati spatiul din dreapta cu alte informatii, care credeti ca ne vor fi de folos la evaluarea wellness.

* Obligatoriu
Harta Siteului

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

nutritie celulara recomandata de expertiisfaturi pentru mentinere si sanatatecontrolul greutatii pe herbalife.comretete miraculoase de slabire si ingrasaresecrete despre calorii si celulitaSlabeste cu herbalife

 

 

   

 

 

 

Scapa de celulita acum! Invinge dusmanul frumusetii

Herbalife ofera doua programe pentru cei care vor sa arate perfect scapand de celulita!

poza anticelulita cremele herbalife